Configuració d’espais


Per a què serveix?

L’eina Configuració d’espais serveix per a proporcionar informació dels espais als quals sou participant i dels que podeu subscriure-us.

Si teniu un rol que us ho permeti, podeu emprar aquesta eina per a fer modificacions a un espai, canviar-ne la descripció, les eines disponibles i l’accés al mateix. També podeu fer servir aquesta eina per a publicar l’espai.

Conceptes clau

L’eina Configuració d’espais mostra el llistat d’espais en els que sou membre i/o en els que podeu fer-hi alguna acció com per exemple Editar-lo o Eliminar-lo. Si no disposeu dels permisos necessaris no podreu editar un espai.

Consideracions

  • Les funcionalitats de l’eina Configuració d’espais són les mateixes que les de l’eina Informació de l’espai que trobeu a cada espai. L’eina Configuració d’espais està disponible a El meu espai de treball mentre que l’eina Informació de l’espai està disponible a cada espai individual.
  • Si no teniu permisos suficients (vegeu la pàgina Permisos i rols) a l’eina Configuració d’espais només veureu la informació de l’espai que ha fet pública el propietari de mateix.

Com ho faig?

Aquesta eina permet als administradors d’un espai gestionar la informació que veuran els participants de l’espai, escollir quines eines hi haurà disponibles a l’espai, gestionar qui podrà ser participant i quines eines veurà, també quines llistes de classe en podran formar part, crear grups de participants a part dels que pugui haver a l’espai de manera predeterminada, decidir quin nivell d’accés voleu donar a l’espai, importar continguts d’altres espais entre altres possibilitats.

Hem dividit les funcionalitats que ofereix l’eina en dos grups:

Gestió de l’espai (informació, eines, accés a l’espai, importació de continguts)

Gestió dels participants (i organització interna de l’espai)

  • Gestió dels grups
    • Com creo grups per organitzar els participants de l’espai
    • Quines opcions tinc amb les llistes de classe oficials

 

 

Avisos i novetats

No hi ha avisos relacionats

No hi ha novetats relacionades

Guies breus

No hi ha guies relacionades

Consultes habituals

No hi ha consultes relacionades