Els espais: com està organitzat el campus


El campus virtual està dividit en apartats independents, que anomenem espais, en els quals estan donats d’alta participants que hi podran accedir per compartir recursos, comunicar-se amb els altres membres de l’espai i usar les eines que hi hagin afegit els administradors de l’espai.

Aquests espais poden correspondre a cert tipus predefinits, construïts a partir de plantilles definides (com ara els espais tipus assignatura, espais de comunicació de titulacions, etc., vegeu L’aspecte dels espais: tipus) o bé creats pels propis usuaris amb les característiques que ells decideixin (vegeu Creació d’espais propis).

Per poder fer això, els usuaris han de tenir el rol adequat, visiteu Permisos i rols per saber-ne més.

IMPORTANT: Els espais són un lloc de trobada compartit, els usuaris amb privilegis d’administradors (per exemple, els professors) poden reorganitzar-los però si eliminen recursos, grups o eines, els altres participants també deixen de veure-les, no només l’usuari que l’ha eliminat.

Entrades:

Per saber quines eines podeu usar al campus virtual i com funcionen  visiteu la pàgina Les eines: com treure partit del campus.