Necessites ajuda?


El centre d’ajuda del campus virtual és un esforç de l’equip de suport a aquesta eina informàtica per a que tots els usuaris disposin d’un espai on poder trobar la màxima informació per resoldre els seus dubtes o problemes relacionats amb l’ús del campus virtual.

El centre d’ajuda és fruit d’un procés continu de millora del suport al campus virtual i agraïrem totes les suggerències per fer-lo més útil. Per ara conté:

  • Com obtenir suport per a les incidències que us trobeu.
  • Tot el material d’ajuda propi que hem anant generant resolent problemes i dubtes.
  • Ajuda específica de cadascuna de les eines. Procurarem anar-hi afegint material propi, però almenys trobareu l’ajuda oficial de la comunitat Sakai (de la qual hem fet una traducció al català l’equip de suport del campus).
  • Informació sobre cursos de formació i seminaris web sobre el campus virtual.
  • També trobareu avisos sobre problemes o aturades del campus, sobre cursos i seminaris i sobre les novetats que s’hi incorporin.

Esperem poder incorporar-hi molt més material en un futur pròxim.

Per qualsevol incidència relacionada amb el campus virtual podeu contactar l’equip de suport s’usuari via correu electrònic. Les dades de contacte les teniu al peu de cada pàgina de l’ajuda i són:

  • Adreça de correu electrònic: suport@asic.udl.cat

Per qualsevol incidència relacionada amb qüestions informàtiques o de la xarxa de comunicacions  contacteu amb suport d’usuari del servei de l’ASIC (Àrea de Sistemes d’Informació i Comunicacions, feu clic sobre l’enllaç per obtenir més informació del servei).

Si pertanyeu al personal de la universitat podeu introduir una incidència a l’eina Helpdesk de suport a l’usuari, la trobareu a l’apartat Intranet del vostre espai de treball al campus o directament podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

Si voleu informació més aprofundida sobre el funcionament del campus virtual visiteu la pàgina el campus en detall.